Ciorbă de fasole verde păstăi sau teci

Ciorbă de fasole verde păstăi sau teci

Rețetă simplă și rapidă pentru ciorbă de fasole verde păstăi sau teci, numai bună pentru o masă gustoasă și sănătoasă. Cu ajutorul acestei rețete poți găti într-un timp scurt și fără prea mult efort o mâncare autentică, plină de gust și culoare.

Ciorbă de fasole boabe simplă, de post

Ciorbă de fasole boabe simplă, de post

Rețetă de ciorbă de fasole boabe simplă, de post, o mâncare extraordinar de gustoasă și savuroasă, bună în orice zi a săptămânii. Una dintre cele mai îndrăgite ciorbe la români, care se pregătește simplu, fără ingrediente și tehnici complicate. Perfectă pentru zilele de post de peste an, sățioasă și sănătoasă.

Ciorbă de pui cu legume și tăieței

Ciorbă de pui cu legume și tăieței

O ciorbă de pui cu legume și tăieței se pregătește repede și ușor, fără prea mult efort, iar rezultatul este întodeauna unul gustos și plin de savoare!

Ciorbă de spanac

Ciorbă de spanac de post

O ciorbă de spanac reprezintă o adevărată porție de sănătate, cu legume proaspete și multe verdețuri. Această ciorbă de spanac, simplă și rapidă, este ideală în zilele de post de peste an, cât și restul zilelor, când vrei o mâncare ușoară și gustoasă. Se pregătește în timp scurt și poate fi servită imediat.

Supă cremă de cartofi

Supă cremă de cartofi

O supă cremă rapidă, cu multe vitamine, super cremoasă, ce poate deveni cu ușurință preferata celor mici, cât și a celor mari!

Supă de legume cu găluște

Supă de legume cu găluște

O supă foarte populară, sănătoasă și plină de viamine, bună în orice moment al anului și îndrăgită atât de cei mici, cât și de cei mari!