Rețetă deosebită de negresă de post cu suc de portocale și glazură de cacao, o prăjitură extraordinar de gustoasă, aromată și pufoasă. Negresa de post cu suc de portocale și glazură de cacao se pregătește repede și simplu, cu ingrediente puține și la îndemână. Se servește cu poftă alături de familie și prieteni.
Chiftele de post cu cartofi și orez, la cuptor reprezintă o idee de masă gustoasă, sănătoasă și sățioasă în perioadele de post de peste an. Aceste delicioase chiftele de post cu cartofi și orez se consumă simple, alături de salate, sosuri sau alte garnituri, în funcție de preferințe. Excelente și pline de savoare.
Rețetă de ciorbă de fasole boabe simplă, de post, o mâncare extraordinar de gustoasă și savuroasă, bună în orice zi a săptămânii. Una dintre cele mai îndrăgite ciorbe la români, care se pregătește simplu, fără ingrediente și tehnici complicate. Perfectă pentru zilele de post de peste an, sățioasă și sănătoasă.
Această rețetă de fasole bătută reprezintă unul dintre cele mai gustoase și populare preparate tradiționale, excelent în zile de post și nu numai.
Cu ajutorul acestei rețete de ardei umpluți de post, cu orez și ciuperci, te vei bucura oricând de o masă gustoasă, sănătoasă și sățioasă!
Un cozonac de post rapid, din ingrediente simple, cu un gust extraordinar, care poate înlocui cu succes cozonacul tradițional din lapte și ouă.
Această plăcintă cu dovleac reprezintă una dintre specialitățile toamnei, un desert parfumat, colorat și plin de aromă ce te va cuceri pe loc.
Această salată de toamnă cu quinoa și cartof dulce îți oferă o masă completă, ușoară și sănătoasă, excelentă pentru zilele de post și nu numai!
Tradiționala plăcintă cu mere și aluat fraged, de post, reprezintă un dulce excelent pentru orice zi, ce va fi savurat cu poftă de toată familia!
Salata tabbouleh este una dintre cele mai faimoase salate ale bucătăriei libaneze ce impresionează prin gust, calități nutritive și simplitate!