Icre de fasole cu ceapă verde, de post

Icre de fasole cu ceapă verde, de post

Rețetă pentru icre de fasole cu ceapă verde, de post, o gustare sănătoasă, proaspătă și delicioasă. Icrele de fasole au o textură fină și cremoasă, fiind diferite de fasolea bătută atât prin gust, cât și prin modul de preparare. Această salată de fasole se pregătește simplu și repede, cu minim de efort.

Salam de biscuiți cu nucă, rahat și stafide

Salam de biscuiți cu nucă, rahat și stafide

Rețetă detaliată pentru salam de biscuiți cu nucă, rahat și stafide, un dulce tradițional, plin de gust și savoare. Acest salam de biscuiți se poate pregăti atât în varianta de post, cât și în varianta de dulce. În ambele cazuri rezultatul va fi unul absolut delicios, ce se va consuma cu poftă de către toată familia.

Sarmale de post cu nucă, ciuperci și orez

Sarmale de post cu nucă, ciuperci și orez

Rețetă pentru sarmale de post cu nucă, ciuperci și orez, simplu de gătit și extraordinar de gustoase. Aceste sarmale de post constituie o mâncare tradițională perfectă pentru perioadele de post sau pentru cei care nu pot consuma carne din diverse motive, fie legate de sănătate, fie legate de stilul de viață.

Cornulețe cu gem și aluat fraged, de post

Cornulețe cu gem și aluat fraged, de post

Rețetă simplă de cornulețe cu gem și aluat fraged, de post, care se pregătesc ușor, fiind extroardinar de gustoase. Prepararea acestor cornulețe cu gem nu necesită mult efort, iar porția de cornulețe rezultată este una generoasă. Cornulețele se pot consuma și câteva zile mai târziu, rămânând fragede și proaspete.

Cartofi acordeon pe băț de frigăruie, la cuptor

Cartofi acordeon pe băț de frigăruie, la cuptor

Rețetă pentru cartofi acordeon pe băț de frigăruie la cuptor, o gustare simplă și ușor de pregătit, din ingrediente comune și la îndemână, foarte ușor de procurat. Cartofii acordeon pe băț de frigăruie sunt delicioși alături de mâncărurile preferate sau consumați simpli, ca atare.

Prăjitură cu gem și aluat ras, de post

Prăjitură cu gem și aluat ras, de post

Rețetă de prăjitură cu gem și aluat ras, de post, ideală pentru zilele de post de peste an în care ți se face poftă de un dulce pregătit în casă. O prăjitură foarte gustoasă, fragedă și aspectuoasă, numai bună de savurat alături de familie sau prieteni. Se pregătește simplu și rapid, cu minim de efort.

Pate vegetal cu năut și legume, de post

Pate vegetal cu năut și legume, de post

Rețetă de pate vegetal cu năut și legume, de post, un preparat extraordinar de gustos și sănătos, potrivit pentru zilele de post de peste an sau pentru o alimentație vegană variată. Pate-ul vegetal cu năut și legume se pregătește simplu și ușor, într-un timp scurt și fără prea mult efort.

Clătite de post cu banane și lapte vegetal

Clătite de post cu banane și lapte vegetal

Clătite de post cu banane și lapte vegetal, incredibil de pufoase și aerate, extraordinar de gustoase și savuroase. Clătitele de post cu banane se pregătesc repede și ușor, iar tehnica este similară ca mod de preparare cu cea a clătitelor tradiționale. Se consumă cu poftă atât de copii, cât și de adulți.

Salată de fasole boabe simplă și rapidă

Salată de fasole boabe simplă și rapidă

Această salată de fasole boabe simplă și rapidă este potrivită pentru o gustare sănătoasă și sățioasă în timpul postului și nu numai. Salata de fasole boabe simplă și rapidă se pregătește ușor, din ingrediente cunoscute și accesibile, fiind delicioasă alături de felii de pâine prăjită sau pâine proaspătă.

Negresă de post cu suc de portocale și glazură

Negresă de post cu suc de portocale și glazură

Rețetă deosebită de negresă de post cu suc de portocale și glazură de cacao, o prăjitură extraordinar de gustoasă, aromată și pufoasă. Negresa de post cu suc de portocale și glazură de cacao se pregătește repede și simplu, cu ingrediente puține și la îndemână. Se servește cu poftă alături de familie și prieteni.