Rețetă pentru icre de fasole cu ceapă verde, de post, o gustare sănătoasă, proaspătă și delicioasă. Icrele de fasole au o textură fină și cremoasă, fiind diferite de fasolea bătută atât prin gust, cât și prin modul de preparare. Această salată de fasole se pregătește simplu și repede, cu minim de efort.
Rețetă de pate vegetal cu năut și legume, de post, un preparat extraordinar de gustos și sănătos, potrivit pentru zilele de post de peste an sau pentru o alimentație vegană variată. Pate-ul vegetal cu năut și legume se pregătește simplu și ușor, într-un timp scurt și fără prea mult efort.
Cu ajutorul delicioaselor lipii libaneze poți înlocui cu succes pâinea si te poți bucura de mese mai sănătoase și mai savuroase!
Această plăcintă sărată cu brânză și dovlecei reprezintă o gustare ușoară, plină de savoare și gust, potrivită pentru orice parte a zilei!
Un preparat simplu și rapid, cu mult gust și savoare, deosebit de hrănitor și sănătos, o gustare perfectă chiar și în zilele de post!
O gustare rapidă și absolut savuroasă de dovlecei cu brânză la cuptor, numai bună pentru prânz sau cină, sănătoasă și ușor de preparat.