Prăjitura inteligentă sau cremșnit fals

Prăjitura inteligentă sau cremșnit fals

Prăjitura inteligentă numiă și cremșnit fals este prăjitura renumită pentru modul în care își formează singură straturile în timpul coacerii. Dintr-un aluat lichid vor rezulta trei straturi de prăjitură, două de blat, iar la mijloc o cremă delicioasă asemănătoare la gust cu crema de zahăr ars.

Salam de biscuiți cu nucă, rahat și stafide

Salam de biscuiți cu nucă, rahat și stafide

Rețetă detaliată pentru salam de biscuiți cu nucă, rahat și stafide, un dulce tradițional, plin de gust și savoare. Acest salam de biscuiți se poate pregăti atât în varianta de post, cât și în varianta de dulce. În ambele cazuri rezultatul va fi unul absolut delicios, ce se va consuma cu poftă de către toată familia.

Cornulețe cu gem și aluat fraged, de post

Cornulețe cu gem și aluat fraged, de post

Rețetă simplă de cornulețe cu gem și aluat fraged, de post, care se pregătesc ușor, fiind extroardinar de gustoase. Prepararea acestor cornulețe cu gem nu necesită mult efort, iar porția de cornulețe rezultată este una generoasă. Cornulețele se pot consuma și câteva zile mai târziu, rămânând fragede și proaspete.

Prăjitură cu gem și aluat ras, de post

Prăjitură cu gem și aluat ras, de post

Rețetă de prăjitură cu gem și aluat ras, de post, ideală pentru zilele de post de peste an în care ți se face poftă de un dulce pregătit în casă. O prăjitură foarte gustoasă, fragedă și aspectuoasă, numai bună de savurat alături de familie sau prieteni. Se pregătește simplu și rapid, cu minim de efort.

Tort cu piersici, cremă de brânză și cremă de cacao

Tort cu piersici, cremă de brânză și cremă de cacao

Rețetă de tort cu piersici, cremă de brănză și cremă de cacao, un tort extrem de gustos și savuros. Acesta se pregătește ușor și simplu, însă are nevoie de ceva timp la rece înainte de a fi consumat. Cremele din compoziția acestui tort cu piersici se completează de minune, una fiind dulce, iar cealaltă ușor acrișoară.

Clătite de post cu banane și lapte vegetal

Clătite de post cu banane și lapte vegetal

Clătite de post cu banane și lapte vegetal, incredibil de pufoase și aerate, extraordinar de gustoase și savuroase. Clătitele de post cu banane se pregătesc repede și ușor, iar tehnica este similară ca mod de preparare cu cea a clătitelor tradiționale. Se consumă cu poftă atât de copii, cât și de adulți.

Negresă de post cu suc de portocale și glazură

Negresă de post cu suc de portocale și glazură

Rețetă deosebită de negresă de post cu suc de portocale și glazură de cacao, o prăjitură extraordinar de gustoasă, aromată și pufoasă. Negresa de post cu suc de portocale și glazură de cacao se pregătește repede și simplu, cu ingrediente puține și la îndemână. Se servește cu poftă alături de familie și prieteni.

Ruladă cu banane, nucă și ciocolată

Ruladă cu banane, nucă și ciocolată

Rețetă de ruladă cu banane, nucă și ciocolată, o prăjitură extrem de aspectuoasă, spornică și foarte gustoasă. Se poate decora și cu frișcă, nucă mărunțită, fulgi de cocos sau fructe proaspete. Rulada cu banane, nucă și ciocolată se pregătește ușor și simplu, dar se va servi după câteva ore de stat la frigider.

Cheesecake la cuptor cu fructe de pădure

Cheesecake la cuptor cu fructe de pădure

Cheesecake la cuptor cu fructe de pădure, o prăjitură cremoasă și extrem de gustoasă, un dulce foarte apreciat și iubit de noi toți. Pregătirea unui cheesecake la cuptor nu este grea și nici complicată însă cere puțin timp și răbdare până la savurarea primei felii.

Prăjitură cu brânză de vaci simplă și rapidă

Prăjitură cu brânză de vaci simplă și rapidă

Rețetă de prăjitură cu brânză de vaci simplă și rapidă, ușor de preparat. Un dulce la îndemână ce poate fi pregătit cu minim de efort în orice zi a săptămânii, fără să ai nevoie de ocazii speciale. Aluat pufos și aerat cu iaurt ce se potrivește perfect cu umplutura delicioasă din branză de vaci și stafide.