Gogoși pufoase și aromate făcute în casă

Gogoși pufoase și aromate făcute în casă

Rețetă de gogoși pufoase și aromate făcute în casă, un dulce tradițional foarte cunoscut și îndrăgit, plin de gust și savoare. Află cum pregătești aceste gogoși și cum te asiguri că vei avea întotdeauna cele mai pufoase gogoși.

Chec cu banane, iaurt și scorțișoară

Chec cu banane, iaurt și scorțișoară

Rețetă simplă și rapidă de chec cu banane, iaurt și scorțișoară, un dulce gustos și savuros, potrivit pentru orice perioadă a zilei, atât ca gustare, cât și ca desert.

Găluște cu prune, dulce de toamnă aromat

Găluște cu prune, dulce de toamnă aromat

Nu ar trebui să treacă nicio toamnă fără să ne bucurăm de gustul și aroma unor găluște cu prune pregătite în casă, cu ingrediente proprii și aromate după bunul plac. Găluștele sunt foarte gustoase calde, dar se pot servi și reci, fiind tot atât de savuroase și pline de savoare.

Brioșe cu morcov și cremă de brânză

Brioșe cu morcov și cremă de brânză

Aceste brioșe cu morcov și cremă de brânză reprezintă un dulce rapid, gustos și extrem de aspectuos, ce va fi apreciat deopotrivă atât de cei mici, cât și de cei mari. De asemenea, aceste brioșe se pregătesc foarte ușor, cu ingrediente simple și la îndemână, fără tehnici complicate sau timpi îndelungați de preparare.

Prăjitura inteligentă sau cremșnit fals

Prăjitura inteligentă sau cremșnit fals

Prăjitura inteligentă numiă și cremșnit fals este prăjitura renumită pentru modul în care își formează singură straturile în timpul coacerii. Dintr-un aluat lichid vor rezulta trei straturi de prăjitură, două de blat, iar la mijloc o cremă delicioasă asemănătoare la gust cu crema de zahăr ars.

Salam de biscuiți cu nucă, rahat și stafide

Salam de biscuiți cu nucă, rahat și stafide

Rețetă detaliată pentru salam de biscuiți cu nucă, rahat și stafide, un dulce tradițional, plin de gust și savoare. Acest salam de biscuiți se poate pregăti atât în varianta de post, cât și în varianta de dulce. În ambele cazuri rezultatul va fi unul absolut delicios, ce se va consuma cu poftă de către toată familia.

Cornulețe cu gem și aluat fraged, de post

Cornulețe cu gem și aluat fraged, de post

Rețetă simplă de cornulețe cu gem și aluat fraged, de post, care se pregătesc ușor, fiind extroardinar de gustoase. Prepararea acestor cornulețe cu gem nu necesită mult efort, iar porția de cornulețe rezultată este una generoasă. Cornulețele se pot consuma și câteva zile mai târziu, rămânând fragede și proaspete.

Prăjitură cu gem și aluat ras, de post

Prăjitură cu gem și aluat ras, de post

Rețetă de prăjitură cu gem și aluat ras, de post, ideală pentru zilele de post de peste an în care ți se face poftă de un dulce pregătit în casă. O prăjitură foarte gustoasă, fragedă și aspectuoasă, numai bună de savurat alături de familie sau prieteni. Se pregătește simplu și rapid, cu minim de efort.

Tort cu piersici, cremă de brânză și cremă de cacao

Tort cu piersici, cremă de brânză și cremă de cacao

Rețetă de tort cu piersici, cremă de brănză și cremă de cacao, un tort extrem de gustos și savuros. Acesta se pregătește ușor și simplu, însă are nevoie de ceva timp la rece înainte de a fi consumat. Cremele din compoziția acestui tort cu piersici se completează de minune, una fiind dulce, iar cealaltă ușor acrișoară.