Crutoane de pâine
Atât de cunoscute și consumate cu poftă în supe creme și salate, crutoanele dau preparatelor, alături de care sunt servite, savoare și gust!
Porții: 1
Timp:15 minute
Dificultate: Ușoară
Ingrediente
- 5 felii de pâine feliată
- 2-3 linguri ulei de măsline
- 1 liguriță pudră de usturoi
- 1 linguriță oregano
- sare
Instrucțiuni
- Taie feliile de pâine în cubulețe mici, de aproximativ 1cm sau mai mari, după cum preferi, și pune-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
- Presară uleiul, usturoiul, oregano și un praf de sare.
- Amestecă bine totul pentru ca mirodeniile să ajungă pe fiecare bucățică de pâine.
- Dă tava la cuptorul preîncălzit pentru 15-20 minute. Ar fi bine să le verifici și să le amesteci măcar de două ori până se sfârșește timpul de coacere.
- Când s-au rumenit ușor sunt gata. Lasă-le să se răcească puțin înainte de a le consuma!