Crutoane de pâine

Crutoane de pâine

Atât de cunoscute și consumate cu poftă în supe creme și salate, crutoanele dau preparatelor, alături de care sunt servite, savoare și gust!

Porții: 1 Timp:15 minute Dificultate: Ușoară

Ingrediente

  • 5 felii de pâine feliată
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 1 liguriță pudră de usturoi
  • 1 linguriță oregano
  • sare

Instrucțiuni

  1. Taie feliile de pâine în cubulețe mici, de aproximativ 1cm sau mai mari, după cum preferi, și pune-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  2. Presară uleiul, usturoiul, oregano și un praf de sare.
  3. Amestecă bine totul pentru ca mirodeniile să ajungă pe fiecare bucățică de pâine.
  4. Dă tava la cuptorul preîncălzit pentru 15-20 minute. Ar fi bine să le verifici și să le amesteci măcar de două ori până se sfârșește timpul de coacere.
  5. Când s-au rumenit ușor sunt gata. Lasă-le să se răcească puțin înainte de a le consuma!