Ciuperci umplute la cuptor
Un preparat simplu și rapid, cu mult gust și savoare, deosebit de hrănitor și sănătos, o gustare perfectă chiar și în zilele de post!
Porții: 4
Timp:30 minute
Dificultate: Ușoară
Ingrediente
- 500g ciuperci
- o ceapă
- o legătură mărar
- o lingură pastă de tomate
- sare
- piper
- 2 linguri ulei
Instrucțiuni
- Spală bine ciupercile de pământ și rupe codițele pe care le dai deoparte.
- Pune hârtie de copt într-o tavă și așează ciupercile una lângă alta.
- Toacă ceapa mărunt, la fel și codițele.
- Pune ceapa la călit într-o tigaie, adaugă codițele de ciuperci mărunțite și călește până când apa lăsată se va evapora.
- Adaugă lingura de pasta de tomate, mărarul tocat, sare și piper după gust. Mai călește totul încă 2-3 minute.
- Umple ciupercile cu această compoziție și dă-le la cuptorul preîncălzit pentru 20-25 minute sau până când ciupercile sunt gătite!
Poftă bună!