Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Un preparat simplu și rapid, cu mult gust și savoare, deosebit de hrănitor și sănătos, o gustare perfectă chiar și în zilele de post!

Porții: 4 Timp:30 minute Dificultate: Ușoară

Ingrediente

  • 500g ciuperci
  • o ceapă
  • o legătură mărar
  • o lingură pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Instrucțiuni

  1. Spală bine ciupercile de pământ și rupe codițele pe care le dai deoparte.
  2. Pune hârtie de copt într-o tavă și așează ciupercile una lângă alta.
  3. Toacă ceapa mărunt, la fel și codițele.
  4. Pune ceapa la călit într-o tigaie, adaugă codițele de ciuperci mărunțite și călește până când apa lăsată se va evapora.
  5. Adaugă lingura de pasta de tomate, mărarul tocat, sare și piper după gust. Mai călește totul încă 2-3 minute.
  6. Umple ciupercile cu această compoziție și dă-le la cuptorul preîncălzit pentru 20-25 minute sau până când ciupercile sunt gătite!

Poftă bună!