Rulouri pane de șuncă presată și cașcaval
Rețetă pentru rulouri pane de șuncă presată și cașcaval, un preparat extrem de rapid din ingrediente puține, ce se potrivește de minune pentru un mic dejun consistent sau o masă principală.
Descriere.
Rețetă pentru rulouri pane de șuncă presată și cașcaval, un preparat extrem de rapid din ingrediente puține, ce se potrivește de minune pentru un mic dejun consistent sau o masă principală.
Rețetă de ouă umplute cu bacon, maioneză și brânză cheddar explicată pe îndelete, ce te ajută să pregătești un aperitiv extrem de gustos și plin de savoare, într-un mod nou, diferit de cel tradițional.
Rețetă pentru șnițel de pui în crustă din fulgi de porumb, crocant la exterior și fraged în interior, un fel de mâncare extrem de gustos, pe placul oricui.
Rețetă simplă și rapidă de cornulețe cu rahat și aluat fraged, de post. Din ingrediente simple, economice și acesibile poți obține preparate delicioase, pline de gust și savoare, cum sunt și aceste cornulețe cu rahat.
Rețetă de plăcintă cu mere rase simplă și rapidă, extrem de gustoasă și savuroasă. Aluatul fraged tip fursec alături de umplutura delicioasă de mere îți garantează un dulce perfect pentru orice zi.
Rețetă și sfaturi detaliate pentru a găti o salată de vinete tradițională simplă și gustoasă numai bună de savurat împreună cu familia sau prietenii.
Rețetă pentru ciulama de pui cu ciuperci și smântână, o mâncare tradițională plină de gust și savoare, excelentă pentru orice zi din săptămână.
Rețetă de gogoșari în sos de roșii pentru iarnă, o delicatesă din categoria salate și tocane pentru sezonul rece, perfectă alături de friptura preferată, dar și în mâncăruri diverse sau alături de alte garnituri.
Foarte ușor de preparat, acest chec rapid cu nucă, cacao și mere îți garantează o gustare dulce, perfectă pentru orice moment al zilei. O felie de chec alături de un pahar cu lapte va fi un răsfăț binemeritat în orice zi din săptămână.
Rețetă pentru prăjitură cu prune simplă și rapidă, extraordinar de gustoasă, bună pentru orice zi a săptămânii. Blatul pandișpan este completat de un crunch delicios, iar fructele proaspete îi dau prospețime și savoare.